16 Aralık 2008 Salı

Soslu Kanat

Malzemeler
6 Adet tavuk kanadı
Sos için :
1 Adet kuru soğan
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
1 Diş sarımsak
3 Çorba kaşığı tatlı ketçap
Tuz
Arzuya göre kırmızı biber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 2
Yöntem
Hazırlanışı
Öncelikle kanatları terbiye edeceğiniz sosu hazırlamak için soğanı yemeklik doğrayın.
Bir tavaya alarak sıvıyağda kavurun.
Kıyılmış sarımsak ve tuzu da ilave edin.
En son olarak da tatlı ketçapı ekleyin (eğer acı seviyorsanız kırmızıbiber ekleyin).
Sosu ateşten indirin.
Kanatları bu sosa bulayın.
Fırında kızartın (eğer mümkünse kömür ateşinde pişirin).
NOT : Acı ketçap ve acı biber sosuda kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

 
Design byDoğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals