30 Ağustos 2012 Perşembe

Peynirli Akıtma Tarifi

Peynirli Akıtma
MALZEMELER
2 su bardağı un
1 paket maya
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay bardağı sıvıyağ
2,5 su bardağı ılık süt
1 su bardağı beyaz peynir rendesi
İnce doğranmış yarım demet maydanoz
YAPILIŞI
2 su bardağı unu eleyip maya ile karıştırın. 1 çay kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 çay bardağı sıvıyağ ve 2,5 su bardağı ılık süt ekleyerek mikser ile 3 dakika çırpın. Beyaz peynir rendesini ve yarım demet maydanozu ekleyin, karıştırıp üzerini kapatın ve ılık bir ortamda 1 saat kadar bekletin. Hafif yağlanmış tavaya birer kepçe hamur dökerek arkalı önlü pişirip servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

 
Design byDoğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals