31 Ağustos 2012 Cuma

Sebzeli, Tavuklu Makarna Tarifi

Sebzeli Tavuklu Makarna
MALZEMELER
•    1 paket makarna
•    250 gr bezelye
•    Yarım çay bardağı ayçiçek yağı
•    1 adet haşlanmış tavuk göğüs eti
•    3 adet havuç
•    1 adet kuru soğan
•    Tuz
•    Karabiber, 3 kaşık tereyağ

YAPILIŞI
Bezelye, tavuk eti ve havuçları ayrı ayrı haşlayın.  Bir tencerede suyu kaynatın. İçine tuz, çok az sıvıyağ ve makarnaları ilave edip 15 dakika haşlayın. Haşladığınız makarnaları soğuk suyla soğutup süzün ve süzdükten sonra geniş bir kaba alın. Tavaya tereyağı ve halka halka doğranmış soğanlarınızı ekleyin ve 1-2 dakika soteleyin. Haşlanmış tavuk gögüslerini küçük parçalar halinde didikleyin, doğranmış havuç ve bezelye ile birlikte soğanlara ekleyip tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. 5-6 dakika daha soteleyip, makarnanızın üzerine dökerek servis edin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

 
Design byDoğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals